kurssimainoskuva

Jäljitelmäkalastuskurssi

250.00

Paluu perhokalastuksen juurille

Pohjolan Perhokalastaja ja Läsäkoski järjestävät yhteistyössä jäljitelmäkalastuskurssin.  Kurssi alkaa sunnuntaina 9.7. klo 12.00 ja päättyy maanantaina 10.7. klo 12.00.

Osasto:

Tuotekuvaus

Pohjolan Perhokalastaja ja Läsäkoski järjestävät yhteistyössä jäljitelmäkalastuskurssin.  Kurssi alkaa sunnuntaina 9.7. klo 12.00 ja päättyy maanantaina 10.7. klo 12.00. Kurssin hinta on 250 euroa.

Vuorokaudenmittaisella kurssilla syväsukelletaan virtavesiekologiaan Matti Huitilan ja lehden päätoimittajan johdolla.  Otamme pohjanäytteitä ja tunnistamme hyönteiset.   Sen jälkeen perehdymme niiden käyttäytymiseen virrassa. Jäljitelmäkalastuksen ideologian mukaisesti kurssilla sidotaan hyönteisiä jäljittelevät perhot ja  kerrotaan, miten, missä ja milloin niillä kannattaa kalastaa.  Käytönnönkalastus tapahtuu tietenkin Läsäkosken eteläsuomalaisittain ainutlaatuisessa koskimiljöössä. Kurssit vetäjät opettavat kalastustekniikoita koskella. Osallistumalla kurssille säästät istumalihaksiasi satojen tuntien rasitukselta.

Ekologian alkeiden tunteminen kuuluu perhokalastajan yleissivistykseen. Lisäksi se tekee kalastuksestasi tehokkaampaa ja ennen kaikkea mielekkäämpää.

Opetuksen lisäksi hinta sisältää yhden lämpimän ruuan ja majoituksen.  Lisätiedot, ja ilmoittautuminen, verkkokaupassa tai osoitteesta toimitus@pohjolanperhokalastaja.com/ 050 3437153.